Project Description

Bla ned for mer.

Hotell Jæren

90 dager hadde vi på oss til å gjøre Jæren Hotell om til Hotell Jæren, i møtet med kundene ble det sagt at det ikke skulle bli den store endringen i seg selv, men at det skulle bli sådd ett nytt frø over hotellet. 27. mars 2020 skulle alt være ferdig, og Hotell Jæren skulle åpnes. Mye skulle gjøres med hotellet, men vi og våre samarbeidspartnere var klare til å brette opp armene og gjøre jobben vår.

Jæren Hotell stengde dørene 20. desember 2019, og da var vi klar til å begynne. Hotellet skulle males, og alle rommene skulle få en totalrenovering. Vi fikk hjelp av Undheim Idrettslag som var med og hjalp til med rivning og rydding i hele julen. Under renoveringen ble ting mye mer omfattende da det plutselig ble oppdaget at alle rør måtte fornyes, lage til nytt treningsrom var ønsket, gulv på kjøkkenet måtte også få enn ordentlig «makeover» og mye mer.

Det ble snakket om at ikke hele hotellet skulle bli renovert med det første og at vi skulle få bedre tid til å gjøre klart treningsrom og loftet, men i Jærbladet kom det ut en reportasje om at hele hotellet skulle renoveres og stå klart 27. mars, da var det bare å brette ordentlig opp armene og bare sette i gang.

Takket være gode kunder og samarbeidspartnere ble det litt hodebry og mye tenking på hvordan dette skulle gå, men alt gikk til slutt.

Ett utrolig spennende og kjekt prosjekt som vi var så heldige å få. Vi har lært mye, fått testet grenser over hvor mye vi klarer å gjøre på kort tid og ikke minst kost oss under prosjektet. Vi er heldige som har gode ansatte i P. Undheim as som var alltid klar til å hjelpe og ikke minst alle leverandører som stod på både dag og aften til å gjøre dette ferdig.

Vi klarte og holde tidsfristen, men plutselig kom koronaviruset og skapte trøbbel for hele verden og åpningen av Hotell Jæren. Hotellåpningen ble utsatt til 02. juni 2020. En liten sorgprosess som ikke varte lenge kom over oss, mye arbeid på kort tid ble plutselig satt på vent, men heldigvis varte ikke den lenge og plutselig kom det nye oppgaver vi kunne gjøre.

Vi anbefaler på det sterkeste å støtte opp om Hotell Jæren enten det er å stikke innom for litt mat og litt godt og drikke eller ta seg en natt i en de 52 rommene, alle med ulike uttrykk. På hvert rom henger det bilde av en verdens kjendis, eller en lokal helt og heltinne med hvert sitt visdomsord. Hotellet er gammelt, men det har likevell blitt helt nytt under denne renoveringen, det er moderne, men det har blitt hjemmekoselig som vi kan kalle ett HJEM.

Det var nye utfordringer nesten hver dag i den 90 dagers lange renoveringen som til slutt tok litt lenger tid, hotell ledelsen har vert helt enorme til å ta avgjørelser og har nesten daglig måttet ta nye valg. De hadde ofte veldig kort tid på å ta avgjørelsene. På å velge ut 3000 m2 med gulv trengte dei 30 min. Det er veldig imponerende!

Hotellet trengte en oppussing, og det har det fått. Hotellet jæren har blitt kjempe flott, og vi håper at det vil komme en ny storhetstid til Hotellet.

Tusen takk for samarbeidet og tilliten, både eiere og ledelse av nye Hotell jæren

Dette er vi skikkelig stolte over.

Samarbeidspartnere