Til salgs

Se våre boliger til salgs

Vi legger kontinuerlig ut nye boliger til salgs. Vi legger vår yrkesstolthet og mye innsats for at du skal få den perfekte boligen. Vær med på prosjekter fra starten for forme boligen til din drømmebolig.

Bringen
Ser du etter ny enebolig? Her på undheim skal vi bygge denne kjekke og innholdsrike eneboligen i et nytt nabolag bare et stenkast unna skole og barnehage! Her får du 4/5 soverom. 2 stuer, 2 bad, bod, vaskerom og alt du trenger for en stor og god boltreplass. Du vil også få mulighet til og bestemme valg av kjøkken, bad, gulv og vegg farger så her vil du virkelig få følelsen av og ha bygget ditt eget hjem. Har du noen spørsmål eller kunne du tenkt deg litt mer informasjon? Ta kontakt med vår prosjekt leder Pål Undheim Mob: 932 52 959
Les mer
Bryne Park
I Bryne Park kommer det nå flotte familieboliger kun en kortgangavstand fra Byrne sentrum. Her er det gangavstand til togstasjon, butikker og restauranter og mye mer! Bryne Park blir en trygg og god plass å etablere seg, med bilfritt tun, kjøring med nødvndige vareleveranser selvsagt er tillatt, men parkering skjer i felles parkeringsanlegg under byggene. Flere lekeplasser, sosiale soner med grillplasser, skatepark og mye mer. Her bor en nesten i sentrum, med kun kort avstand til alle de flotte opplkevelsene som jærlandskapet har å by på!
Les mer
5 Nye leiligheter
Leilighetene i Bruavegen passer for alle aldersgrupper. Området er egnet for både barnefamilier og andre som trives litt utenfor bykjernen, men som samtidig liker og leve med nærhet til de sentrale delene av Bryne. Leilighetene er innholdsrike og nøye planlagt med 2/3 soverom, Bad, åpen kjøkken og stue løsning og terrasse
Les mer
Bruavegen Elvepark
Bygget er ferdigstillt og det er fortsatt noen leiligheter igjen! Det er totalt 17 leiligheter i naturskjønne omgivelser på Undheim. Prisene og andre detaljer kan sees på finn siden! I nærhet til fantastiske turområder! Turstien rundt Undheim går rett utenfor døren! Høy standard på leilighetene.
Les mer

Kontakt oss

Spør oss om hvordan vi kan hjelpe deg