Referanseprosjekter

Se på våre tidlige jobber

Vi har 35 års erfaring og har samlet på alt fra små til store prosjekter. Det unike med oss er at vi tar fra oss alt fra en liten lekkasje til en totalenterprise av leilighetsblokk. Vi gjør det for å hjelpe kunden vår med det de trenger, når de trenger det.

Raunåkervegen 5
I Raunåkervegen på Undheim er det bygget 3 gjennomtenkte og innholdsrike boliger med blant annet 3-4 soverom, 2 stuer, 2 bad og separat vaskerom. Boligene har en landlig beliggenhet i et etablert og barnevennlig boligfelt. I nærheten ligger skole, barnehage og matbutikk. Boligene ble levert nøkkelferdige, klare for innflytting. Alle er nå solgte!
Les mer
Undheim Kirke
Taket på Undheim Kirke besto tidligere av det en trodde var Sibirsk lerk og skulle tåle å ligge på tak. Dette viste seg ikke å stemme og etter begynnende råteskader, ble det besluttet at hele taket skulle byttes til skifer.
Les mer
Hemmeleg restaurant
Oppdraget dukket opp på Jærnatta 2019, ved en pop up befaring. Vi fant raskt ut at det var en del arbeid igjen før prosjektet var i mål. Under befaringen ble de snakket om Star Wars dører og andre hemmelege ting. Heile konseptet var nøye uttenkt på forhånd, med en del justeringer underveis. Med forskjellige kule detaljer, som en ikke finner noen andre plasser. Det som gjekk igjen under befaringen var apokalyptisk, urørt men samtidig barokkens byggestil og flotte detaljer i dype farger. På dette prosjektet har vi brukt alt fra gamle glattkjøring stålplater som nå har blitt til meny tavler til automatiske skyvedører som åpner seg selv. Gammel sibirsk lerk er også brukt, den har hatt midlertidig tilholdssted på kirke taket på Undheim. I tillegg er det viktig å få frem at det er brukt en hel del meter med gamle gulerotkasser Vil anbefale deg til å ta en titt på Hemmeleg. Takk for oppdraget!
Les mer
Karlsbu Kafé
Vi var så heldig og fikk oppdraget med og gjennoppbygge Karlsbu Kafè. Et flott bygg på høg-jæren som vi antar er jærens største Jærhus. Her serveres det ekte heimelaga husmannskost, de steller i stand både bryllup, konfirmasjon, minnestund, jubileum og møter. Absolutt verdt en tur til høg-jæren!
Les mer
Njåskogen
Her har vi som Totalentreprenør og samarbeidspartnere gitt parkeringsplassen et realt løft. 101 parkeringsplasser, hvor 8 er handikapplasser, 4 sykkerlskur med plass til 40 sykler, toaletter, stellerom og kiosk.
Les mer
Paradis Brygge
I sammarbeid med IGANG Totalentreprenør skal vi utføre alt utvendig tømrerarbeid på disse flotte blokkene. Totalt 4 blokker og vi er i gang med nr 3! Leilighetene ligger i innseilingen til Hillevågsvannet og kun 2 km fra stavanger sentrum.
Les mer
Naust
Spesialbygget naust for privat kunde. Utvendig kledning er gråmalt og har skifer på taket, bygget for å tåle kraftig vær og vind!
Les mer
Hytte i Suldal
Vi har god erfaring med oppføring av hytter og vi har bygget hytter både til fjells og nær sjø. Selv med litt reisetid, ser vi at vi kan levere en mer effektiv og rimelig byggeprosess enn andre bedrifter.
Les mer
Lysthus
Dette lysthuset ble bygget på vegne av en kunde og det er tatt utgangspunkt fra deres ideer. Hvis du går å tenker på ditt eget lysthus så kan du ta kontakt med oss i dag for å hjelp til å komme videre i prosessen. Lysthuset ble også vist frem i Aftenbladet i 2015.
Les mer
Flere eneboliger
PÅ TOPPEN AV UNDHEIMS NYE BYGGEFELT Fine og romslige familieboliger som ble bygget i samarbeid med Tomtespesialisten og Vest Thor bygg. Går over 3 etasjer med både gode naboer og god utsikt over Undheim. Når vi bygger slike arkitekt tegnede boliger åpner vi ofte opp for at kunden kan endre romløsning o.l selv slik at du blir mest mulig fornøyd med din bolig.
Les mer
Undheim Barnehage
Den nye barnehagen på Undheim ble bygget ved siden av idrettshallen. P Undheim har vært med på tømrerarbeider på både hovedbygget og en utvidelse. Begge byggene er bygget som skip som ligger på "hodet".
Les mer
Hotell Jæren
90 dager hadde vi på oss til å gjøre Jæren Hotell om til Hotell Jæren, i møtet med kundene ble det sagt at det ikke skulle bli den store endringen i seg selv, men at det skulle bli sådd ett nytt frø over hotellet. 27. mars 2020 skulle alt være ferdig, og Hotell Jæren skulle åpnes. Mye skulle gjøres med hotellet, men vi og våre samarbeidspartnere var klare til å brette opp armene og gjøre jobben vår.
Les mer

Kontakt oss

Spør oss om hvordan vi kan hjelpe deg